Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ramónáról és a Monte Carlóról

2010.04.10

Júliusban kerül az amerikai mozikba a Ramona & Beezus. A pontos dátum: 2010 Júli. 23. Remélem minél hamarabb kerül fel a netre és akkor kiteszem az oldalra is. Erről ennyit.

 

Monte Carlo: Rengeteng pletyka van és nehéz kihalászni az igazságot közülük, de az stabilnak tűnik, hogy a négy főszereplő lány Selena, Katie Cassidy, Leighton Meester, és a Glee egyik sztárja Cory Monteith. Az egyik producer Nicole Kidman, aki egy mellékszerepet is megkapott. Itt van néhány a történet fázlatok közül amik fönn vannak a neten:

- Starity: "Három lány és az egyikük leendő mostohanővére Párizsba mennek nyaralni, ahol is egyiküket összetévesztik egy brit milliomossal. Természetesen a lányok kapnak az alkalmon, és átruccannak Monte Carlo-ba, hogy egy felejthetetlen nyarat éljenek át!"

- Filmnews: "A történet középpontjában amerikai nők állnak, akiket csúnyán bepaliznak egy párizsi nyaralással, ami közel sem olyan jó, mint amilyennek beígérték nekik. A nők ezután úgy döntenek, gazdagoknak adják ki magukat, és elutaznak Monacóba."

- Neon: "Eredetileg négy amerikai nőről szólt, akik Monacoban örökösnőnek adják ki magukat. Ám végül a mozi producerei kitalálták, hogy talán fiatalosabbra kéne fogni a dolgot, és a sztorit átrakták Párizsba, a szereplőket pedig lecserélték diáklányokra."

Hogy csak 3 példát említsünk. A forgatás során kedvencünk valószínüleg ellátogat hazánkba, de Párizsban is filmszalagra kerül egy-két jelenet és valószínüleg Monaco-ba is utazik a stáb.Selly így nyilatkozott:

"Nagyon izgatott vagyok miatta! Alig várom, hogy megoszthassam veletek a tapasztalataimat, amiket ezzel szerzek! SZERETLEK TITEKET!"

"Összepakoltam, nagyon furcsa volt ez a nap... Viszlát Wizards, hello Monte Carlo... *mély lélegzet*"

"Európa - Jövök, 17 nap, első állomás: Madrid. Alig várom!"

"A pakolás számomra a legnehezebb dolog. Nem szeretem."

Szerintem vagyunk egy páran akiknek ismerős a helyzet... Ha kíváncsiak vagytok és az angol is megy vagy van egy jó fordítóprogramotok, ajánlom, hogy olvassatok bele a regénybe (hosszú, fáradságos keresés után találtam meg) a neten: www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail /-/0515131334/002-3797083-2783234 . A produkció ugyanis Jules Bass Headhunters (Fejvadászok) című regényének filmadaptációja.

Amint találok új infót szólok!

 

A mappában található képek előnézete A filmből