Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sel írta

2010.05.07

A Facebook-ra nemrég került fel Selena-tól egy szöveg+képek. Sel arról ír többek között, hogy a Monte Carlo forgatásai megkezdődtek 5-én. Itt a fordítás.

 

"Heló Mindenki!

Akartam küldeni nektek egy üzenetet Budapestről. Tegnap végül elkezdtem forgatni a Monte Carlo-t az elmúlt két hetet póló (lovaspóló) tanulással és a britt kiejtésem gyakorlásával töltöttem. A stáb bámulatos és kész vagyok, hogy elkezdjük ezt a projektet. Budapest nagyszerű és az emberek is barátságosak itt. Hiányzik az otthonom és megyek vissza Amerikába, amint ennek a projektnek vége, úgy érzem, mintha örökre elmentem volna.

Most dolgozom a második albumomon is, minden hétvégén és oda kéne adnom nektek srácok még év végéig nem várhatok rátok, hogy itt az album. Azt hiszem lehet, hogy adok még pár koncertet itt Európában, amíg itt vagyok, de semmi sincs még kijelölve egyenlőre, majd szólok, ha biztos lesz. Kapok feltöltéseket, hogy hogy mennek a felvételek a tengeren túl és úgy becslem, hogy a dolgok sikeresen mennek szóval csak szeretném megköszönni mindenkinek, hogy segítette az albumot, remélem hamarosan jöhetek játszani nektek néhány dalt.

Néhányotoknak nyilván feltűnt, hogy folyaatosan változásokat hajtunk végre a www.selenagomez.com-on hogy napról-napra jobb legyen. Azoknak a néhányotoknak a selenagomez.com a legjobb hely a feltöltésekhez, plusz exkluzív fotókhoz és videókhoz.

A Dream Out Loud elindul a K-Mart -ban augusztus 1-én és van egy facebook oldalonk, ami megalakul hamarosan.

Vissza fogok menni az U.S..ba, csak arra az időre, hogy elkezdjük a Ramona and Beezus -t ami július 23-án jön ki.

Minden anyának Boldog Anyák Napját! kívánok és ha elakadtál, hogy mit adj anyukádnak látogasd meg inspiredgifts.unicefusa.org/site/PageServer és vegyél egy Anya-Baba-Csomag -ot, hogy segíts anyáknak a világ minden táján anyukád nevében.

Itt van néhány kép rólam ahogy pólózni tanulok és legjobb arátok leszünk lovammal Ariel-lel ő a fehér ló és hatalmas egyéniség. Remélem hamar visszanézem, minden rendben van veletek és részen leszek a nyárra.

Köszönök mindent alig várom, hoz még beszélhessünk hamarosan.

Szeretettel Sel"