Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb interjúk

2010.11.19

Az 1. interjú a Wizards of Waverly Place következő és egyben utolsó évadjáról szól és az is kiderül, mit próbálna ki Sel karrierje során. Selly-t az ETOnline.com kérdezte:

ET: Mit várhatunk az új évadtól?
Selena Gomez: Jajj, már nagyon izgatott vagyok miatta! A forgatás határozottan lenyűgöző élmény volt számomra, és annyira sokat jelent nekem, hogy az előző évadok ilyen sikeresek! Hihetetlen, hogy ilyen sokáig műsorra került minden egyes epizódunk, ez igazán megtisztelő és megható dolog. Tudom, hogy ha befejezzük a forgatást, akkor is élni fog bennem minden egyes momentuma, mert a „varázslat” végtelen. A forgatás hosszú volt, kicsit el is fáradtam, mire eljött a nap: kiderült a műsorra tűzés időpontja. A rajongók örülhetnek, ez az évad minden eddiginél igalmasabb lesz! Olyan kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni nektek srácok! Amikor kiderült, hogy mikor kezdi majd adni a Disney Channel az új részeket, bementem a stúdióba, ahol így fogadtak: „Hé, visszatérünk!” Ekkor én még nem tudtam a nagy hírt, úgyhogy megleptek. Igazán mókás epizódokkal térünk vissza ezúttal is, ezt megígérhetem!

ET: Igaz, hogy már az első epizódban felfeded a világ előtt, hogy boszorkány vagy?
Selena:
Igen, tényleg ezt fogom tenni. Felfedem, hogy varázslók vagyunk. Ezt dühömben teszem majd, ugyanis engem és a testvéremet kirúgnak egy mágikus versenyről, mert azt hiszik, nem tudunk varázsolni. Tehát az egész epizódon keresztül mazt láthatjátok majd, ahogy a karakterem és David Henrie karaktere próbálnak visszajutni a versenyre. Közben kiderül, hogy az egész valójában egy teszt volt... többet azonban nem mondhatok.

ET: Vannak olyan rajongóid, akik azt hiszik, hogy tényleg tudsz varázsolni?
Selena: Jajj, ez a legédesebb dolog az egész világon! Vannak egészen icipici rajongóim, akik odajönnek hozzám, és megkérdezik: „Te tényleg tusz varázsolni?” És az anyukájuk a hátuk mögül azt suttogja nekem: „Mondd, hogy igen, mondd, hogy igen!” Ilyenkor azt kérdezem tőlük: szerintetek igen? Ők azt szokták mondani, hogy igen, ez igazi. Úgyhogy azt szoktam mondani: „Igen, tudok varázsolni!” Ilyenkore az anyukájuk mosolyog. Néha rosszul érzem magam amiatt, hogy tulajdonképpen hazudtam nekik, de tudom, hogy az ő érdekükben teszem, szóval ez kegyes füllentés. Persze a nagyobb gyerekek tudják az igazat. Ők kérdezni szoktak arról a bizonyos „zöld képernyőről”, és arról, hogy hogyan forgatunk azzal. Érdeklődnek az iránt, hogy hogyan csinálunk bizonyos varázslatokat.

ET: Ha tudnál varázsolni, mi lenne az első varázslat, amit végrehajtanál?
Selena:
Az úgynevezett „rewind time” nevű varázslatot szeretném a leginkább kipróbálni. Az egy bámulatos varázslat lenne, ha azt akarnám, hogy több időm legyen.

ET: Semmi különlegesebb varázsige? Csak több idő kellene?
Selena:
Pontosan. (nevet)

ET: Egy varázslót játszol. Szereted az ijesztő jeleneteket?
Selena:
Én egy nagy horrorcsirke vagyok. (nevet) Foglalkoztatnak az ijesztő filmek, sőt, meg is figyelem őket, hogy milyen rémületet, milyen hatást váltanak ki a nézőkből. Sokat lehet tanulni - ebből is.

ET: Te már egészen fiatalon elkezdtél színészkedni. Van valaki, aki inspirál téged a pályádon, akit nagyon tisztelsz?
Selena:
Sokan, de nekem az a személy, akit igazán csodálok, az Shia LaBeouf. Ő a Disney-nál kezdett, és tessék... Igazán vicces srác, szerettem a műsorait. Azután elkezdett filmeket készíteni. Most igazán nagy filmekben szerepel és igazi színészként tisztelik. Amikor először láttam egy komolyabb produkcióban, igazán megszerettem. Szerintem még helyes is, úgyhogy az mindenképp előny számára... sok női rajongó jár ezzel. (nevet) Érzem, hogy nagyon jól kijönnék vele.

ET: Hogy tudsz ilyen tiszta és becsületes maradni, amikor a korodbeli csillagok sorra elzüllenek és elbuknak?
Selena:
Az emberek szokták ezt kérdezni tőlem, és ez annyira vicces, mert ilyenkor nem tudom, hogy mit válaszoljak. Én normális gyerek vagyok. Nem teszek semmit, ami olyan nagyon izgalmas. Csak azért csinálom ezt az egészet, mert örömet okoz, ha a zeném vagy a színészi munkám kapcsán ismernek, és ez sokkal többet jelent a magánéletemnél. Soha nem voltam az a fajta személy, aki sokkolni akarta az embereket. De én is mindig hibázok. Ezt tudnia kell minden rajongómnak. Nem vagyok tökéletes. Nem vagyok a legjobb ember, aki valaha született, nem voltam soha, de próbálom megközelíteni. És ez az, amit annyira jól ki lehet fejezni a színészetben.

ET: Maradsz a gyerekek példaképe vagy ki szeretnél törni ebből?
Selena:
Határozottan érdeklődőm a színésznői kihívások iránt. Csak azért, hogy híresebb, gazdagabb legyek, nem tennék semmi olyat, ami kényelmetlen a számomra. 18 vagyok, de 15-nek érzem magam, szóval igazából is elég fiatal vagy... és a szívem még fiatalabb. Nem érzem úgy, hogy pillanatnyilag bármint megtehetnék, korlátok nélkül. Azt remélem, hogy fel tudok nőni egy drámaibb szerephez, de közben megőrizni önmagam: azt, aki én vagyok.

És itt a WoWP utolsó évadjának promója:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2graF7nHiPQ?fs=1&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2graF7nHiPQ?fs=1&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

 

 A 2. "interjú-szerűség" Sel annyiszor vitatott szerelmi életét taglalja.

 

Selena kellemetlenül  érzi magát a randikon:
Furán viselkedek, és kínosan érzem magam, mert sosem tudom, mit csináljak. Ha tetszik egy fiú, még mindig remeg a gyomrom meg a térdem a közelében. De a legjobb módszer arra, hogy megkedveltesd magad egy fiúval, az, ha nyitott vagy, és nem zárkózol be. Élvezd, hogy fiatal vagy!

15 évesen volt először barátja:
Nagy hiba volt! Ilyen fiatalon inkább bulizni kell, nem lekötni magad egy kapcsolatban. Jelenleg senkivel se járok. Fiatal vagyok, és egy ideig inkább saját magammal szeretnék törődni.

Retteg attól, hogy szerelmes lesz:
Mindig azon aggódom, hogy valami rossz történik. Félek, hogy összetörik a szívem, ahelyett, hogy élvezném a helyzetet. De még fiatal vagyok! Nincs más dolgom, mint hogy jól érezzem magam a bőrömben, és élvezzem a fiatalságom.

Még soha nem volt igazán szerelmes:
Majd ha idősebb leszek, biztosan megtapasztalom, hogy a szerelmesdalok szövegei mind igazak. És akkor történik meg veled a csoda, és esel szerelembe, amikor a legkevésbé számítasz rá.

A legrosszabb érzés, ha összetörik a szíve:
Velem csak egyszer történt meg, de akkor olyanokkal vettem körül magam, akiket szeretek: a barátaimmal, családommal. Persze én is kisírtam a szemem, mert ki kell adni a fájdalmat, de végül elmúlik, és addig is minden nappal könnyebb lesz. Az idő begyógyítja a sebet, és napról napra jobban leszel. Nekem 8 hónapig tartott a 'gyógyulás'.

Az első csókjelenete:
Csak 12 éves voltam, amikor túlestem az első csókjelenetemen. Nagyon izgultam, mivel még soha senkivel nem csókolóztam azelőtt a való életben sem. Ez a Zack és Cody élete című sorozatban történt, és Dylan Sprouse-t kellett megcsókolnom. Iszonyatosan izgultam!” – árulja el Selena.